Skoletur til Hurdal – SparkVM

Spark VM 2018 i Hurdal gikk av stabelen 10. Februar og en god gjeng fra Fossnes tok turen til Hurdal denne helgen. Hele ungdomsflokken ble losjert rundt i husene hos familien Brennsæter.

Fredagskvelden innebar innlosjering, kveldsmat og sosialt samvær. For de deltakende ble det litt finpussing av sparkmeier, oppretting av skakkjørte sparker og diverse forberedende arbeid.

Store deler av lørdagen gikk med til Spark VM. Deltakerne kom etter tur fra kl. 12:00 med påfølgende premieseremoni utpå ettermiddagen. Her var det mange kreative doninger – modifiserte, utsmykkede, sammenkoblede store og små sparker. Været var ikke det aller verste så det ble en fin dag både for sparkende og tilskuere.

Dagen ble avsluttet med kveldsmøte på det lokale bedehuset, hvor Asbjørn Fossli talte. En god del av ungdommene deltok med sang på møtet.

Søndagen innebar fri skilek på tunet, med kulekjøring, utfor og hopp. Her fikk både svensker og filippinere testet grenser. Besøket ble avsluttet med middag før hjemreise. Vi vil takke vertskapet (mamma og pappa Kari & John Egil Brennsæter…, liker det litt formelt) for gjestfrihet og en veldig trivelig helg. Anbefales å ta turen innom om du skulle være i området en gang.

Skrevet av Sigurd Brennsæter (elev 2017/2018)