Tur

Vinterferietur til Namsos

19.-22. februar dro noen av bibelskoleelevene + husmor Mary Ann en tur opp til Trøndelag. Der fikk vi besøke familien til Johanne Fjell (elev 2017/2018) og hjemmet til timelærer Finn-Widar Knutzen. Det var en veldig fin tur; vi hadde strålende sol på skitur, en veldig hyggelig ungdomskveld, en trivelig tur til «trøndernes stolthet» Namsos, og en fin avslutning med møte på Bangsund bedehus

Det hele begynte med en ganske lang kjøretur fra Vestfold til Trøndelag. Da vi alle kom fram, fikk vi servert hjemmelaget pizza hos familien til Johanne. Det ble en koselig kveld med prat og god mat. Dagen etterpå dro vi på en liten skitur. Vi var som sagt heldige med været, noe som gjorde sitt til at vi fikk en fin tur. Dette ble etterfulgt av middag hos familien Fjell, før vi dro til Knutzen på ungdomskveld.

Neste dag tok vi oss en tur til Namsos. Der var vi innom noen bruktbutikker og vi var en tur opp på Klompen (byfjellet i Namsos). Etterpå spiste vi middag hos Knutzen, før vi dro på kveldsmøte på Bangsund bedehus med tale av Finn-Widar og sang av bibelskolekvartetten.

Tur

Men alle ting har en ende, og dagen etter reiste vi sørover igjen – til vinterleir i Valdres (arrangert av ungdomsforeningen i Vestfold).

Skrevet av Johanne Fjell