Årets første skoletur

Vi var seks elever og tre ansatte som kjørte i minibuss fra Fossnes torsdag 30. august i retning Bergen.

Vi stoppet langs veien og spiste lunsj på Peppes, og tok også turen innom Vøringsfossen. Da vi kom fram i Norheimsund ble vi tatt imot med gryterett på Steinsdalen bedehus. Fredagen fikk vi en omvisning på Dalen jarnindustri av Dag Rune Lid, og etter dette besøkte vi Steinsdalsfossen og spiste nista vår oppe på Kvamskogen. Om ettermiddagen nøt vi det fine været ute og grillet før vi dro på møte på Steinsdalen.

Det var Martin Fjære som talte og han talte fra Johannes 5:1 -15, om den syke mannen ved Betesdadammen som Jesus helbredet. Etter møtet ble vi invitert hjem til Dag Rune og hadde en hyggelig kveld der.

Lørdagen gikk turen til Bergen hvor vi først tok fløybanen og spiste nista vår på toppen av fjellet, og deretter var vi med på «ja til livet»-aksjon med Finn Indrebø. Middagen ble spist på Ikea.

På kvelden var det nytt møte på Steinsdalen bedehus; denne gangen med Sigbjørn Agnalt som taler. Om kvelden dro vi til Kjersti Brennsæter (tidligere elev) og hadde en trivelig kveld der med pizza og bra folk.

Søndagen talte Martin videre over Johannes 5.

Etter møtet reiste vil tilbake til Vestfold.

Skrevet av Ingunn Larsen (årets elev)