Bibelskoleårets avslutning 2020

Bibelskoleåret har kommet til sin ende og vi får alle ta nye steg og valg i livet. Jeg er veldig glad og takknemlig over dette året som vi har fått her på bibelskolen. Vi har fått fordypet kunnskap i Guds Ord, lært oss nye ting, samtalt og gjort masse spennende ting. Vi har fått gode venner, fått kjenne broderlig og søsterlig fellesskap, fått støtte og hjelpe hverandre i ulike situasjoner og hjulpet hverandre å se på Jesus Kristus vår frelser.

 

Vi hadde vår avslutningsfeiring den 2. juni. Med sommerklærne på og strålende sol satte vi oss ned utendørs. Før vi fikk begynne var det strake veien inn og vaske hendene og bruke godt med antibac ettersom vi måtte forholde oss etter forholdene i koronasituasjonen. Vi fikk god grillmat av ulike slag og under måltidet spilte vi bingo og quiz med bibelsk innhold som to av elevene hadde gjort i stand for oss.

 

Etter middagen fikk vi være med på vitnemøte der Sigbjørn startet med å holde en fin tale. Senere hadde vi noen vitnesbyrd og takketaler til lærere og elever for året som har vært. Videre utover kvelden når vitnemøtet var over fikk vi ta del av god kaffemat der kvelden sluttet med både latter og tårer.

Skrevet av Lovisa Grunnan