Israelstur

Rektor ved Bibelskolen, Per Bergene Holm, arrangerer jevnlig turer til Israel. Dette er det åpent for elevene å delta på. Turen pleier ofte å bestå av en blanding av unge og eldre. Noen er tidligere bibelskoleelever, noen er kommende bibelskoleelever, noen går på skolen, og ellers er jo turen åpen for alle.

Å reise til Israel er en fantastisk opplevelse. Israel er et spesielt land på mange måter, og i løpet av reisen får man både lære litt om dagens situasjon i Israel, samt Israel i bibelsk perspektiv. Bibelske steder som Getsemanehagen, Karmelfjellet og Betlehem er ofte steder som blir besøkt. Israel er et land som ligger under press fra mange kanter, og det å reise til Israel er i seg selv en slags støtte til Israel. De setter virkelig pris på det.

Årets Israeltur var i uke 8. Ønsker du å se bilder fra turen, kan du bla litt i albumet. Fotografen bak bildene i albumet rett nedenfor er Marit Bergene Holm, som er gift med Per.

____________________

Israel er et mangfoldig land. Bilder i albumet nedenfor er tatt av Marie Louise Björn.

 

For jeg vil ikke, brødre, at dere skal være uvitende om denne hemmelighet – for at dere ikke skal anse dere selv for kloke: Forherdelse er for en del kommet over Israel, inntil hedningenes fylde er kommet inn. Og slik skal hele Israel bli frelst, som det står skrevet: Fra Sion skal befrieren komme. Han skal rydde bort ugudelighet fra Jakob. (Rom 11:25f)