Skidag ved Storås i Stokke

Tordag, 5. mars dro bibelskolen på tur til Storås for å stå på ski og grille. Været var nydelig; strålende sol med noen varmegrader.

Husmor Mary Ann tok med pølser, kaffe, sjokolade og klementiner som vi skulle kose oss med i den lille gapahuken på stedet. Lærer Sigbjørn Agnalt var med og imponerte med skiferdigheter. Reidar og Reidun Heian, fra lokalforsamlingen, ble også med denne dagen.

Skidag i Storås, Stokke

Det har vært en så mild vinter denne sesongen, men skiføret på Storås holdt fint! Sola stod på, og yttertøyet gikk derfor oppi sekken i løpet av dagen. Hovedaktiviteten ble en litt brattere nedoverbakke med en krapp sving. Ikke alle av våre utenlandske elever er vant til å gå på ski – så det ble spennende å se om beina holdt i bakken. Ingen ble skadet, men de fleste kom tilbake med noen blåmerker her og der.

En danske, en svenske, to filippinske, en rogalending og en østlending blir en fin kombinasjon på tur. Litt skøyting på ski, litt rompeaking, litt filming og bilder, og gode samtaler med kaffekoppen og grilling av marshmallows – som ble en latterfull aktivitet. Noen grillet til perfeksjon, andre til marshmallowen var kullsvart.

Skidag i Storås, Stokke

Alt i alt – vi følte oss riktig norske denne dagen! Humøret var topp 🙂